Bag In Box Pose 3l
Bag-In-Box pose med 3 liter kapasitet til bruk i Bag In Box 3 liter eske. En yppelig vinpose du fyller med egenlaget vin. Kranen er avtagbar og klikkes på plass når posen er fylt opp. Pass på å ikke fylle mer enn 3 liter, da blir posen enklere å håndtere ned i esken. Farge: Klar Størrelse: 245x330mm |
Bag In Box Pose 5l
Bag-In-Box pose med 5 liter kapasitet til bruk i Bag In Box 5 liter eske. En yppelig vinpose du fyller med egenlaget vin. Kranen er avtagbar og klikkes på plass når posen er fylt opp. Pass på å ikke fylle mer enn 5 liter, da blir posen enklere å håndtere ned i esken. Farge: Klar Størrelse: 380x295mm |
Bag In Box Komplett 10l
Komplett Bag in Box levert med brun eske og ALU innerpose. Den innvendige aluminiumposen er spesielt egnet for vin takket være den ekstra oksygenbarrieren fra ALU-laminatet. posen er produsert av. NB! Disse posene er ikke egnet for varme væsker! Pakken inneholder:
|
Campden 100g /Sulfitt
Campden pulver. Benyttes til å forhindre oksidering, ta livet av eventuell villgjær og stoppe evt pågående gjæring. Dette pulveret kan beyttes i vin, øl, juice, most av frukt ol. og kan også fungere som et desinfiseringsmiddel (sammen med sitronsyre) Inneholder kaliummetabisulfitt som er en atioksidant. Dosering: For å forhindre oksidering og stoppe gjæring: 1g / 10 liter For desinfisering: 1-2g Campden pulver + 0,5g sitronsyre / 1 liter |
Startsats (gjær + næring)
VINOSOL STARTSATS (gjær+næring) HOLDER TIL 25LITER VIN Vingjæren skal gjøre mesteparten av arbeidet, så det er viktig å få satt den riktig og godt i gang. Man bør imidlertid være oppmerksom på at gjæren dør ved ca. 35 °C, slik at man unngår å skålde den eller tilsette den i en varm fruktmasse. Tørrgjær har større holdbarhet, større innhold av gjærceller per kultur, og derfor starter og gjærer den som regel hurtig. Tørrgjær skal også helst vekkes fra sin dvale før den brukes. Dette gjøres ved at man tilsetter en pose tørrgjær til 2 dl kokt avkjølt vann, 30-32 °C, og lar det stå i bløt i 20-30 minutter. Oppløs så gjæren og rist den kraftig. Da gjæren er tørket på en spesiell måte, skal den kun oppløses i vann og ikke tilsettes noe annet. Når den oppløste gjæren tilsettes en ballong saft, må ikke temperaturforskjellen mellom gjær og saft være mer enn 2-3 grader. Hvis man tilsetter en varm gjær til en kald most, kan den få kuldesjokk og det forsinker gjæringen mye |
Snabbklar 25g/ ekspressklarning
VINOSOL EKSPRESSKLARNING - SNABBKLAR 25G PAKKEN INNEHOLDER KISELSOL OG GELATIN OG KLARNER VINEN DIN. TILSETTES ETTER GJÆRSTOPP. BRUKES TIL HVITE VINER. RIST BORT ALL KULLSYRE FØR KLARNINGSMIDDELET TILSETTES. FOR MYE AV KLARNINGSMIDDELET VIL GJØRE VINEN LITT GRUMSETE, SÅ PRØV DEG FREM. 25G NOK TIL 25L VIN |
Pektolase/Vinenzym
ENZYMER SOM BRYTER NED PEKTIN, SOM FINNES I ENKELTE FRUKTER OG BÆR. FLOTT Å LEGGE TIL FOR Å REDUSERE ELLER UNNGÅ AVLEIRINGER AV PROTEINET I HJEMMEBRYGGET VIN. SMAKSUTBYTTET VIL VÆRE STØRRE OM DU BRUKER PEKTOLASE ENN HVIS DU IKKE GJØR DET. DERFOR ER PEKTOLASE ET NØDVENDIG TILLEGG DU VIL HA HJEMME HVIS DU BRYGGER. |
Nonne Noir Portvin (PORTERO)
Portvin består av Garnacha druen og en kombinasjon av andre druetyper. Dette gir en vin med fruktig og alkoholrik smak, med duft av eik og plommer. Det er en kraftig og fyldig vin med anbefalt søthetsgrad fra +20 til +35. Serveringstemperatur mellom 14-18 grader. Passer godt å servere til desserter og som aperitiff. Anbefalt lagringstid før konsumering ca 6 mnd. Krever sukkertilsetning på 1,5 kg. |
Nonne Noir Chablis (CHABBEL)
Chablis består av druene Chenin Blanc og Chardonnay. Denne kombinasjonen gir en vin med røykaktig, syrlig smak med innslag av karamell og nøtter. Dufter eple og blomster. Det er en middels fyldig vin med anbefalt søthetsgrad fra -2 til +2. Serveringstemperatur mellom 10-12 grader. Passer godt å servere til fisk og skalldyr. Anbefalt lagringstid før konsumering ca 1mnd. |
Nonne Noir Shiraz (SHIRLEY)
Shiraz består av den kjente australske druen Shiraz. Denne gir en vin med strev smak som er rik på garvesyre, og har en fruktig duft. Middels fyldighet med anbefalt søthetsgrad fra -3 til -1. Serveringstemperatur mellom 16-18 grader. Passer veldig godt til vilt, oksekjøtt og grillmat. Anbefalt lagringstid før konsumering ca 3 mnd. |
Nonne Noir Merlot (MERLONI)
Merlot består av den kjente Merlot- druen. Denne gir en vin med fruktig, myk og rund smak, med mild duft. Middels fyldighet med en anbefalt søthetsgrad fra -3 til -1. Serveringstemperatur mellom 15-17 grader. Passer til alle typer kjøtt. Anbefalt lagringstid før konsumering ca 2 mnd |
La Mancha Rose
Rosevin består av rødvinsdruen Garnacha og hvitvinsdruen Chenin Blanc. Dette gir en vin med frisk og litt syrlig smak, og med en fruktig duft. Lett fyldighet med anbefalt søthetsgrad fra -2 til +5. Serveringstemperatur mellom 10-17 grader. Passer godt til fisk, skalldyr og fugl. Anbefalt lagringstid før konsumering ca 1 mnd. |
La Mancha Rioja (ROJASCH)
Rioja består av de kjente druetypene Garnacha og Tempranillo. Dette gir en vin med myk smak, med litt skarp eikekarakter. Eikeduft med innslag av blekk. En kraftig vin med anbefalt søthetsgrad på -1. Serveringstemperatur mellom 18-20 grader. Passer godt å servere til vilt og oksekjøtt. Anbefalt lagringstid før konsumering ca 3 mnd. |
La Mancha Riesling (RELSING)
Riesling består av den velkjente Riesling druen. Denne gir en vin med frisk, eksotisk og fruktig smak med innslag av honning. Duft av blomster med innslag av pære. En kraftfull og fyldig vin med anbefalt søthetsgrad fra 0 til +10. Serveringstemperatur mellom 8-12 grader. Passer godt til skalldyr. Anbefalt lagringstid før konsumering ca 1mnd. |
Følg oss på Facebook |
ÅpningstiderMandag: STENGT
Tirsdag : 11:00 - 17:00 Onsdag : 11:00 - 17:00 Torsdag : 11:00 - 17:00 Fredag : 11:00 - 17:00 Lørdag : 12:00 - 16:00 |
Kontakt oss |