WLP001 CALIFORNIA ALE
WLP001 California Ale fra White Labs er en av verdens mest populære gjær i ølbrygging både blandt bryggerier og til hjemmebrygging. Har du tenkt å brygge en amerikansk IPA eller pale ale, så er dette den perfekte gjærstammen. Denne gjærstammen er berømt for sine rene smaker, evne til å balansere ølet og kan brukes til de aller fleste øltyper. Gjærstammen fremhever humlesmakene og er ekstremt allsidig |
WLP002 ENGLISH ALE
En klassisk ESB- gjærstamme fra et av Englands største uavhengige bryggeri. Denne gjærstammen passer best til engelske øltyper som mild, bitter, porter, og engelsk stout. Gjærstammen vil produsere et veldig rent øl, og etterlate restsødme grunnet lav utgjæring.
|
WLP004 Irish Ale
Denne gjærstammen er fra et av de eldste stout- produserende bryggeriene i verden. Du kan kjenne et hint av diacetyl når ølet er ferdigjæret, balansert med en tørr, crisp og lett fruktighet. Perfekt til Irish ale, stout, porter, brown, red ale og en spennende pale ale.
|
WLP007 DRY ENGLISH ALE
Ren, høy- flokkulent og med høy utgjæring er stikkord som beskriver denne gjærstammen. Meget populær gjær som kan sammenlignes med WLP002 når det gjelder smaksprofil. WLP007 har 10 % høyere utgjæring enn WLP002. Dette tar vekk restsødmen som kjennetegner WLP002, og passer dermed bedre til øl med høyere OG. Den gjærer fort ut og man kan oppnå 80 % utgjæring selv ved øl på ABV 10 %. Utgjæring: 70-80 % Flokkulering: høy Foretrukket gjæringstemperatur: 18-21°C Alkoholtoleranse: medium |
WLP013 LONDON ALE
Gjær som passer til tørre øl med maltpreg. Gjæren gir en kompleks, eikepreget ester- karakter til ølet. Humlebitterheten kommer tydelig frem. Passer til klassiske britiske pale ales, bitter og stout. Den flokkulerer mindre enn WLP002 and WLP005. - Utgjæring: 67-75 % - Flokkulering: medium - Foretrukket gjæringstemperatur: 19-22°C - Alkoholtoleranse: medium |
WLP029 GERMAN KØLSCH ALE
Denne gjærstammen er fra en liten bryggeripub i Køln i Tyskland. Hvis du skal brygge en Kölsch er dette gjæren å bruke. Den passer også til Altbier og til lyse øl som blonde. Den fremhever humlekarakter, likt WLP001. Det produseres ørlite svovel under fermenteringen som vil forsvinne når ølet lagres. Du vil stå igjen med en super- klar øl som best kan sammenlignes med et lyst lager- øl.
|
WLP066 LONDON FOG ALE
This strain is a great choice for New England-style IPAs. It produces a medium-ester profile similar to WLP008 East Coast Ale Yeast and leaves some residual sweetness, which helps accentuate both malt and hop flavors and aromas. Attenuation: 65.00-70.00% Flocculation: Medium to Low Alcohol Tolerance: Medium - High (8 - 12%) Fermentation Temperature: 18-22 |
WLP300 HEFEWEIZEN
WLP300 Hefeweizen Ale Yeast. This famous German yeast strain is used in the production of traditional, authentic wheat beers. It produces banana and clove notes and leaves the desired cloudy look of traditional German wheat beers.
Alkoholtoleranse: Middels
Utgjæring: 72-76%
Flokkulering: Lav
Anbefalt gjæringstemperatur: 20-22°C
WLP300 Hefeweizen Ale Yeast. This famous German yeast strain is used in the production of traditional, authentic wheat beers. It produces banana and clove notes and leaves the desired cloudy look of traditional German wheat beers.
Alkoholtoleranse: Middels
Utgjæring: 72-76%
Flokkulering: Lav
Anbefalt gjæringstemperatur: 20-22°C
WLP410 BELGIAN WIT ALE
Dette er den originale gjærtypen som brukes til belgisk Wit. Lett fenolisk og syrlig.
Dette er den originale gjærtypen som brukes til belgisk Wit. Lett fenolisk og syrlig.
- Utgjæring: 74-78 %
- Flokkulering: lav til medium
- Foretrukket gjæringstemperatur: 19-23°C
- Alkoholtoleranse: medium
WLP800 PILSNER LAGER
Dette er en klassisk lager- gjær som brukes til å brygge tsjekkisk pilsner. Den gir maltpreg til ølet og en tørr finish. Denne gjærtypen passer også perfekt til brygging av andre tradisjonelle europeiske pilsnere.
|
WLP830 GERMAN LAGER
Denne gjærstammen er en av de mest brukte lager-gjærene i verden. Den løfter frem maltet i ølet og lager et meget rent øl. Perfekt til alle typer tysk lager, pilsner, oktoberfest og marzen.
|
Følg oss på Facebook |
ÅpningstiderMandag : stengt
Tirsdag : 12:00 - 17:00 Onsdag : 12:00 - 17:00 Torsdag : 12:00 - 17:00 Fredag : 11:00 - 16:00 Lørdag : 11:00 - 15:00 Søndag : Stengt |
Kontakt ossTlf: 468 00 719
E-post: altibrygg@gmail.com Adr: Longhammarvegen 24, 5536 Haugesund, Norway |
Rediger nettside - Nettsted drevet av 123nettside.no