Aprikos Ekstrakt 50ml
Kr 105 Aprikos ekstrakt for bruk i 23 liter øl. Bidrar med en fruktig aroma og avrundet smak av aprikos. Perfekt for de som ønsker å kopiere 1664 Blanc. Tilsett 12-24 timer før flasking. Flasken er tilpasset 23 liter. Ønsker du å tilsette i kun en flaske brukes ca 1 ml pr halvliter |
London Gin Essens 2x8g
Kr 89 Perfect flavour for people who like Tanqueray Gin. Makes a London Dry gin style flavour, with delicate juniper spice notes and a lively yet balanced finish. Instructions: Add sachet contents to 1.125 L (1.2 US qt) of 40% ABV alcohol. Rinse out any remaining flavouring from the sachet with some of the alcohol. Ingredients:? Distilled gin, natural flavourings, water, humectant (E422), natural juniper berry flavouring, natural angelica flavouring, flavouring. |
STRANDS FROZEN MARGARITA
Kr 179 BRUKSANVISNING 1.Hell 1,4 liter vann i bøtten Bland inn pulveret fra posen Rør godt om til det har løst seg opp i vannet 2.Tilsett 0,7 liter 40% klar sprit og rør godt om 3.Sett bøtta i fryseren og la den stå i ca 24 timer Hvis det ikke er slush konsistens rør om og sett den tilbake i fryseren 4.Når den er klar la den stå litt i roms temperatur før servering |
Tennessee Bourbon Essens 2x26g
Kr 89 A sour mash style whiskey flavouring. Stacked with aromas, but still mellow and smooth. Instructions: Add sachet contents to 1.125 L (1.2 US qt) of 40% ABV alcohol. Rinse out any remaining flavouring from the sachet with some of the alcohol. Ingredients: Flavourings (milk, barley), colour (E150a). |
VSOP essens 2x17g
Kr 89 A sour mash style whiskey flavouring. Stacked with aromas, but still mellow and smooth. Instructions: Add sachet contents to 1.125 L (1.2 US qt) of 40% ABV alcohol. Rinse out any remaining flavouring from the sachet with some of the alcohol. Ingredients: Flavourings (milk, barley), colour (E150a). |
Følg oss på Facebook |
ÅpningstiderMandag : stengt
Tirsdag : 11:00 - 17:00 Onsdag : 11:00 - 17:00 Torsdag : 11:00 - 17:00 Fredag : 11:00 - 17:00 Lørdag : 12:00 - 16:00 Søndag : Stengt |
Kontakt ossTlf: 468 00 719
E-post: altibrygg@gmail.com Adr: Karmsundgata 52, 5531 Haugesund, Norway |
Rediger nettside - Nettsted drevet av 123nettside.no